MTFEES 0.6.5 Yardım İletişim

Not: Bu alan adı altındaki web sayfaları tasarım/hazırlık aşamasındadır. Kesin ve güncel bilgiler için lütfen NEÜ-MTF resmi web sayfasını takip ediniz.

Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2

(Preklinik (seçmeli))

Dahili Tıp Bilimleri - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları (PSKY)

Eğitim Sorumlusu (ADES): Prof. Dr. Mine Şahingöz Anabilim Dalı Sekreteri: Hülya Celep Tel: +90 332 2236838 e-posta: None

AMAÇ

Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2


ÖĞRENİM HEDEFLERİ

PROGRAM ÇIKTISI KORELASYON MATRİSİ

P 1P 2P 3P 4 P 5P 6P 7P 8 P 9P10P11P12 P13P14P15P16

DERS SAATİ SAYILARI

Teorik Pratik PDÖ Beceri T.AKTS
4 0 0 0 0

EĞİTİM BİRİMLERİ (EDUtoryumlar)


ÖĞRETİM ÜYELERİ

Prof. Dr. Adem Aydın


DERS OTURUMLARI

Konu Başlığı Süre Anlatım Tipi Sıra No Eğitmen Özet Kazanım
Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2 I 2 Preklinik (Teorik) 1 Prof. Dr. Adem Aydın Stresin biyopsikosoyal bütünselliği nasıl bozduğu ve bunlardan korunma yöntemlerinin ne olduğu öğrenilecek. Stresin tanımı ve başetme yöntemlerini öğrenmek.
Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2 II 2 Preklinik (Teorik) 2 Prof. Dr. Adem Aydın Stresin biyopsikosoyal bütünselliği nasıl bozduğu ve bunlardan korunma yöntemlerinin ne olduğu öğrenilecek.. Stresin tanımı ve başetme yöntemlerini öğrenmek.
Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2 III 2 Preklinik (Teorik) 3 Prof. Dr. Adem Aydın Stresin biyopsikosoyal bütünselliği nasıl bozduğu ve bunlardan korunma yöntemlerinin ne olduğu öğrenilecek. Stresin tanımı ve başetme yöntemlerini öğrenmek.
Stresle Baş Etme Yöntemleri 2-2 IV 2 Preklinik (Teorik) 4 Prof. Dr. Adem Aydın Stresin biyopsikosoyal bütünselliği nasıl bozduğu ve bunlardan korunma yöntemlerinin ne olduğu öğrenilecek. Stresin tanımı ve başetme yöntemlerini öğrenmek.

© 2021-2022 NEÜ Meram Tıp Fakültesi Eğitim Koordinatörlüğü